Kennismaking

Uw waardevolle kunst- en antieke objecten worden getaxeerd en beoordeeld door Peter Andeweg, ervaren register-taxateur met een zeer brede kennis van kunst en antiek in het algemeen en een specialisatie in antieke wapens en toebehoren van voor 1870. Naast jarenlange ervaring op internationale kunst- en antiekbeurzen, het adviseren van veilinghuizen en diverse musea, beschikt hij over een zeer groot netwerk van privé- verzamelaars, gerenommeerde kunsthandelaren, antiquairs en wetenschappers.

Buitenom het taxeren van uw objecten voor de actuele waarde in het economische verkeer, verzekeringswaarde of voor uw aangifte voor successie, biedt hij in enkele gevallen de mogelijkheid voor bemiddeling in verkoop. Hierdoor kunt u profiteren van een maximale opbrengst voor de verkoop van uw object of collectie.
Transparantie en betrouwbaarheid staan bij Andeweg Taxaties hoog in het vaandel. Een onafhankelijk belang, discretie, professionele service en correcte afhandeling zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Objecten worden niet ingekocht, maar ten alle tijden getaxeerd op waarde en desgewenst doorverwezen naar een gespecialiseerde partij.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een taxatie? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Peter Andeweg is als register taxateur verbonden aan de Vereniging van Register Taxateurs (VRT) sectie Kunst en Antiek lid.nr. 21-521-K